Væksttur 20/21 – turismeboost på Sjælland og Øerne

24. oktober 2020
Featured Video Play Icon

Formålet med projektet Væksttur 20/21 er at styrke turismeerhvervet på Sjælland og Øerne, så vi kan få en større del af den vækst, som turismeerhvervet i hele Danmark oplever.

Vores fokus er primært at få flere tyske turister til at besøge Sjælland og Øerne uden for højsæsonen. Sekundært er projektets formål at tiltrække flere udenlandske gæster og erhvervsturister fra København.

Det vil vi gøre ved at styrke forretningskoncepterne hos de lokale små og mellemstore virksomheder i turismeerhvervet.

Hvis du er virksomhedsejer eller leder af en SMV og er interesseret i projektet, så tager projektet 100% udgangspunkt i din virksomheds behov.

Vi hjælper dig med at finde den rette rådgiver, der kan omsætte dine idéer til handling, og vi tilbyder samtidig 100% finansiering af rådgiveren.

Du skal heller ikke være bange for administrative krav, som er forbundet med et EU-projekt.

Ud over en rådgiver, så bliver du nemlig også tilknyttet en projektleder fra dit lokale destinationsselskab, og projektlederen vil guide og hjælpe dig gennem de formelle krav. Så du vil være i gode hænder under hele vækstforløbet.

Væksttur 20/21 har 3 helt store styrker:

  1. Vi tager udgangspunkt i dine forretningsideer og behov
  2. 100 % finansiering af rådgiveren
  3. Vi har minimeret alt det administrative arbejde.

Vi stiller dog enkelte krav til din deltagelse.

Din virksomhed skal være en lille eller mellemstor virksomhed (SMV) og være beliggende i Region Sjælland – der er et deltagergebyr på 2.000 kr. og du skal være villig til at investere minimum 50 timer i udarbejdelsen af din vækstplan.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os på [email protected]æksttur.dk, eller tag fat på din lokale DMO. Du finder kontaktoplysninger her: væksttur.dk/kontakt.

Foto: Destination SydkystDanmark