Find rådgiver

 

Find en rådgiver til dit projekt

Det er vigtigt, at du finder den helt rigtige rådgiver, der kan hjælpe med styrke dit forretningskoncept.

Når projektets vækstpanel har godkendt dig til Væksttur 20/21, kan du begynde at finde den rådgiver, du mener, bedst passer til dig.

Du skal indhente to tilbud, og når du har fundet den rette rådgiver, indsender du en formel ansøgning til projektet. Her skal du sammen med din lokale projektleder beskriver leverancen og argumentere for valg af rådgiver.

Ansøgningsskemaet får du udleveret på opstartsmødet med din lokale projektleder.

Når du indhenter tilbud, kan du enten finde to relevante rådgivere fra vores liste, eller du kan selv finde to rådgivere og indhente tilbud fra dem.

Finder du selv dine rådgivere, skal du være opmærksom på, at du giver alle tilbudsgivere de samme informationer og behandler dem ens.

I vores vejledning til tilskudsforløb, kan du finde mere information om, hvordan du indhenter tilbud.

Hvis du vælger fra vores liste, så skal du finde to relevante rådgivere, se på deres beskrivelser og kompetencer. Lav et print af de relevante rådgivere, som dokumentation for, at du har undersøgt markedet.

Uanset om du selv finder rådgivere eller bruger vores rådgiverliste, så skal du kunne dokumentere, at du har gennemset to forskellige konsulenter enten via modtagende tilbud eller via print fra listen.

På listen nedenfor kan du se hvilke rådgivere, der er prækvalificerede til hvilke vækstpakker/vækstforløb.

Hvis du er i tvivl, så kontakt din lokale projektleder eller kontakt os på info[email protected]æksttur.dk

 

Er du interesseret i at blive prækvalificeret som rådgiver til projekt Væksttur 20/21, så send gerne en mail til projektleder Lindy Kjøller på [email protected]

 

Liste over rådgivere

   

 

Vi har i flere år arbejdet med digital forretningsudvikling i Digital ledelseskultur (EU-projekt), og forretningsudviklet over 100 små og mellemstore virksomheder. Desuden har vi opbygget brands, og været med til flere start ups så vi ved hvad det betyder at være iværksætter.

Vi står bag aktivering og promovering af blandt Ø-hop i det Sydfynske – både fysisk og digitalt, og har arbejdet med turisme i flere år. Altid med effekt og resultat for øje. Vores fokus er altid at skræddersy projektet, og levere den optimale løsning som virker i praksis.

Det er os der er på projektet hele vejen igennem, så ligegyldigt om I har brug for input til hvordan I hurtigt kan rykke i den rigtige retning, om I lige er startet ny virksomhed eller har brug for at udfordre status quo, så vil vores personlige og skræddersyede løsninger hjælpe jer med at transformere jeres virksomhed og skabe de resultater I ønsker.

Sådan arbejder vi sammen:

  • Vi finder sammen frem til hvilke mål der er vigtigst for jer at opnå med jeres virksomhed lige nu
  • Vi identificerer de muligheder og strategier, der skal til for at I kan skabe vækst
  • Vi laver action planer og opfølgning der sikrer, at I når dem

Trine Vinggaard
Marketingchef, projektleder
Kandidatgrad i Cross Media Communication,
Digitalisering, Bigum & Co

Morten Buus
Marketingchef, Salgschef
Ansvar for blandt andre Linie Aquavit, Campari & Aperol, fashion brands.
HD Afsætningsøkonomi

Trine Vinggaard // Better Businesswww.betterbusiness.nu[email protected]Tlf. +45 29 85 15 46
Morten Buus // Buus&Cowww.buusogco.dk[email protected]Tlf. +45 51 92 04 35
StrategiudviklingMarkedsføringsplanSalgstrategiKommunikationsplanSociale Medier
OplevelsesøkonomiStorytellingMarkeds- og forbruger analyserKoncept- og produktudvikling
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

Lad os finde ud af, hvad der lige præcis er din virksomheds styrker, og hvordan vi sammen udvikler og udbygger det. Jeg holder styr på processen og sørger for, at vi når helt i mål. Vi skal have fokus på den gode historie, den gode oplevelse, den gode arbejdsplads og den gode bundlinie.

Jeg er Susanne Brøgger – kvinde i min bedste alder – med stor passion, kreativitet, evne til at se nye muligheder, nye sammenhænge, nye samarbejdsflader, tillidsskabende, god til at kommunikere, ordholdende, støttende, med solid erfaring og en baggrund i en HD i Afsætning.

Min erfaring kommer fra arbejdet med både store og små virksomheder i turismebranchen. Og jeg er selv iværksætter og ved, hvad det betyder at have dagen fyldt med drift og opgaver, som SKAL nås.

Susanne Brøgger // BrøggersLinkedIn[email protected]Tlf. + 45 21 19 16 59
StrategiudviklingMarkedsføringsplanSalgstrategiKommunikationsplanKunderejsen
OplevelsespakkerStorytellingEvent- og arrangementsudviklingBranding- og produktudvikling
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2

 

Vi er et konsulentbureau med speciale i gæsteadfærd og trendanalyse, som yder strategisk rådgivning til virksomheder og organisationer inden for strategi-, koncept- og produktudvikling, innovation, branding og kommunikation.

Vores viden inden for turisme er hele tiden ét skridt foran, da jeg, Sonni – som driver og ejer virksomheden – blandt andet bidrager til Turismens Trendblog og har gjort det i mange år. En blog, som hele tiden bringer ny viden om turismetendenser og hvis mål er, at inspirere netop dig til udvikling af din virksomhed.

Jeg sidder lokalt i Nykøbing Falster og er din direkte kontakt. Et tæt samarbejde og indblik i din virkelighed er vigtigt for mig. Jeg er af den overbevisning, at det får du de bedste resultater ud af. Grundstenen i mit arbejde ér gæsterne og deres behov, hvorfor jeg også udfører og er ekspert i at teste produkter, koncepter og services inden for turisme- og oplevelsesindustrien. Projekterne, jeg tidligere har arbejdet på, er for flere af Danmarks toneangivende virksomheder, hvilke jeg gerne præsenterer på et uforpligtende møde.

Kort sagt; vi er eksperter i at forstå gæster og omsætte det til håndgribelig strategi. Vi giver helt ærligt ikke særlig meget for floskler, og jeg glæder mig personligt til at udvikle din virksomhed sammen med dig.

Sonni Bartsch // Research og Strategiwww.sonnibartsch.dk[email protected] Tlf. +45 30 11 68 69
StrategiudviklingMarkedsføringsplanMarkeds- og forbrugeranalyserKommunikationsplanKunderejsen
TrendanalyserUdarbejdelse af kravspecifikationerEvent- og arrangementsudviklingKoncept- og produktudviklingGo-To-Market
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 3

 

ORANGE elevator er et team af erfarne og praktiske folk, der brænder for at gøre en forskel for små og mellemstore danske virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi.

Vi hjælper virksomheder i hele Danmark med at forbedre indtjeningen, gå ind i nye forretningsområder, gøre livet sjovere for ejeren og meget andet. I nogle projekter skal vi hjælpe med en ny strategi eller marketingplan, mens andre projekter handler om praktiske udfordringer som finansiering af fremtidige projekter, prissætning af virksomhedsprodukter eller hjælp til bedre digital marketing.

Vi sammensætter vores team efter virksomhedens behov. Derfor er vi ofte flere fra vores team involveret i projekter, men selvfølgelig med en gennemgående person, der sikrer en god rød tråd. Vi udfører vores arbejde lokalt og i tæt samarbejde med vores kunder. Derfor skal du kun vælge at bruge os, hvis du vil have besøg og har lyst til at være aktiv involveret.

Orange Elevatorwww.orangeelevator.com [email protected]Tlf. +45 22 48 17 40
StrategiudviklingBæredygtighedTrendanalyserKommunikationsplanSociale Medier
Oplevelsesdesign og -pakkerStorytellingFødevare- og overnatningskoncepterProduktudvikling
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

Med mig får du en konsulent, der kender rammer og vilkår for turist- og oplevelsesvirksomheder på Sjælland. Jeg har gennem mange år i forskellige jobs arbejdet med at skabe vækst i turisme- og oplevelsesvirksomheder i Region Sjælland bl.a. gennem driftsoptimering, nye aktiviteter eller oplevelsessammenhænge for turister. Bl.a. har jeg samarbejdet med turismeorganisationer, museer, kulturelle fonde, kultur- og musikhuse, festivals, campingpladser, vandrehjem, foreninger og kunstnersammenslutninger.

Vores samarbejde om at skabe vækst for din virksomhed starter der, hvor din virksomhed er lige nu. Vi arbejder struktureret med at bringe alle muligheder i spil. Målet er ikke kun vækstplanen men også at forankre væksten i aktiviteter i din virksomhed, uanset om vores fokus er på f.eks. driften i din virksomhed eller den digitale kunderejse. På den måde sikrer vi, at din virksomhed når de mål, du ønsker.

Jeg bor selv i Slagelse, hvorfra jeg også driver min virksomhed.

Juridisk Supportwww.juridisksupport.dk[email protected]Tlf. +45 51 21 37 98
StrategiudviklingMarkedsførings- og kommunikationsplanSalgstrategiUdarbejdelse af kravsspecifikationerKunderejsen
DigitaliseringBæredygtighedEvent- og arrangementsudviklingFødevarekoncepter
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

SkarptSprog.dk v/Louise Lindhagen hjælper virksomheder til at få et skarpt sprog i deres kommunikation med kunder, online markedsføring og på digitale medier.

SkarptSprog.dk arbejder strategisk med virksomhedens brand og kommunikation for at lægge en overskuelig kommunikationsplan, der let kan realiseres. Sammen med virksomheden gennemgår SkarptSprog.dk kundens fysiske og digitale rejse, og vi identificerer og optimerer forskellige touchpoints, så de formidler en stærk historie i hvert enkelt møde med kunden. Endelig er SkarptSprog.dk specialist i at gøre forskellige aspekter af bæredygtighed til naturlige dele af virksomheders storytelling og strategiske kommunikation.

Du kan læse mere om SkarptSprog.dk på hjemmesiden eller på LinkedIn.

Louise Lindhagen // SkarptSprogwww.skarptsprog.dk[email protected]Tlf. +45 20 25 75 44
StrategiudviklingMarkedsføringsplanSociale MedierKommunikationsplanKunderejsen
OplevelsesdesignStorytelling og BrandingBæredygtighedKoncept- og produktudvikling
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2

 

WST er et enkeltmandsfirma, ejer af Niels Riis Jensen. Min viden om turisme kommer fra mange års arbejde i branchen og som konsulent med udvikling og implementering af bæredygtig turisme – B2B og destinationer.

Fortæl mig om dine idéer, hvad tænker du på?

» At du vil arbejde med cirkulær økonomi?
» Brug for hjælp til at arbejde med FN’s verdensmål?
» Blive klar til certificering f.eks. Green Key, Travelife, Svanen, B-Corps, Green Globe?
» Eller har du brug for hjælp til at udvikle din egen grønne forretningsplan / vækstplan?

Jeg er en positiv og kreativ person ser jeg muligheder og løsninger rundt omkring mig. Komplicerede opgaver løser jeg ved hjælp af min erfaring, nytænkende koncepter og engagement fra alle interessenter.

Niels Riis Jensen // WSTwww.wst.dk[email protected]Tlf. +45 21 42 19 58
StrategiudviklingBranding koncepterKoncept- og produktudviklingBæredygtighedForretningsplan
StrategiudviklingMarkedsførings- og kommunikationsplanSalgstrategiMarked- og forbrugeranalyserKunderejsen
VÆKSTPAKKE 1

 

Hvad er LoopNordic?
LoopNordic er et strategisk kommunikationsbureau, der arbejder med hoteller, restauranter, oplevelsesvirksomheder og destinationer. Vi styrker vores kunders brands og forretningsudvikling gennem en stærk storytelling og synlighed i markedet. Vi opererer strategisk, taktisk og eksekverer også gerne de gode idéer. Vi elsker kreativitet og flot design, men tænder allermest på resultater. Og det er altid udgangspunktet for vores løsninger.

Hvorfor skal du vælge LoopNordic?
Vi har erfaring, viden og fingeren på pulsen inden for turisme og oplevelsesøkonomi og forstår at omsætte vores viden til virkeligheden i den enkelte virksomhed. Vi har særlige styrker inden for gastroturisme og er bl.a strategisk business partner for Michelin Guiden i Danmark, samt mange års indgående erfaring med Møde & Konferencemarkedet i Danmark og internationalt. Vi har desuden et stærkt know how omkring at skabe værdiskabende partnerskaber. Vi anvender vores stærke netværk i Danmark og internationalt.

Hvem er LoopNordic?
Bag LoopNordic står Anja Hartung Sfyrla, som er en erfaren turismeprofil med stærk, bred erfaring og viden inden for leisure – og erhvervsturisme både med destinationsarbejdet og i private hospitality-virksomheder. LoopNordic arbejder netværksbaseret og har tilknyttet et stærkt team af specialister indenfor marketing, PR og kommunikation alle med erfaring fra turisme- og oplevelsesindustrien. Vi sammensætter det optimale team til den enkelte opgave.

Anja Hartung Sfyrla // LoopNordicLinkedIn[email protected]Tlf. +45 25 64 31 32
Oplevelsesdesign og   –pakkerSEM, SEO og SoMeEvent- og arrangementsudviklingKoncept- og produktudvikling
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

Useeum er en fælles formidlingsapp for museer, naturparker, slotte, herregårde og lignende steder, som gør det nemt at udgive spændende fortællinger i form af mobilguides, byvandringer, skattejagter, spil og meget andet.

Med Useeum kan du skræddersy formidling til alle dine målgrupper med lyd, video, tekst, billeder eller som spil. Alt sammen formidlet via de besøgendes egen mobiltelefon. Indtil nu er Useeum blevet downloadet af mere end 130.000 brugere fra mere end 130 forskellige lande. Appen bliver brugt af mere end 80 museer og andre kulturattraktioner i syv lande.

Vi yder også rådgivning om digital formidling og samarbejder med nogle af branchens dygtigste indholdsleverandører om at levere indhold til Useeum-platformen af højeste kvalitet.

Rasmus Lybæk // Useeumwww.useeum.com[email protected]Tlf. +45 60 58 88 68
StrategiudviklingKommunikationsplanOplevelsesdesignDigitaliseringStorytelling
Virtual reality / Augmented RealityOplevelsesøkonomiGPS rutekortlægning“Find vej” tilgængelighedskoncepter
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

Innovation Lab kan hjælpe med at skabe resultater.

Hvad enten det drejer sig om at skabe flere oplevelser for gæsterne via nye koncepter, eller ved at optimere markedsføring, drift og salg via digitalisering, så kan vi hjælpe dig med at komme i mål .

Vi har arbejdet sammen med mange, både store og mindre virksomheder, siden vi startede i år 2000. En lang række af dem inden for turisme og oplevelsesindustrien. Vi har konkrete værktøjer og et bredt netværk, som kan hjælpe med at gøre det let for jer.

Forløb som Væksttur kan være noget bureaukratisk, men vores erfaring med mange lignende projekter, gør vi kan hjælpe jer igennem med så lidt besvær, for jer, som muligt.

Innovation Labwww.innovationlab.dk[email protected]Tlf. +45 61 78 33 91
StrategiudviklingOnline bookingdesignMarkedsførings- og KommunikationsplanSociale Medier
Oplevelsesdesign og overnatningspakkerDigitaliseringKoncept- og produktudviklingProduktudvikling
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

Optimer.nu tror på, at vi sammen kan skabe verdens bedste virksomhed for både kunder, medarbejdere og ejere på samme tid. Dette opnås bedst hvor virksomhedens styrker møder kundernes behov. Derigennem hjælper vi med at finde:

1. Et klart formål I brænder for
2. Et skarpt billede af fremtiden alle arbejder hen imod
3. Få veldefinerede projekter og planer som bringer virksomheden derhen
4. Robuste processer i dagligdagen uden unødigt bøvl og omkostninger

Preben Sørensen, stifter og ejer af optimer.nu, fungerer også som Senior Konsulent i LSV GROUP A/S og Solita Aps. Preben har lang erfaring med forretningsudvikling, projektledelse og virksomhedsoptimering, og er uddannet som HD i Økonomi- og Procesledelse, Proceskonsulent, Lean Six Sigma og Prince2 Agile.

Preben Sørensen // Optimer.nuLinkedIn[email protected]Tlf. +45 21 30 21 07
StrategiudviklingBæredygtighedTrendanalyserKommunikationsplanKunderejsen
Markedsføringsplan Branding- og  DetailhandelskoncepterKoncept- og produktionsudviklingSalgsstrategi
VÆKSTPAKKE 1

 

Are You Content? er et digitalbureau der tilbyder senior rådgivning, digital forretningsudvikling og eksekvering af digital strategi. Vi har mere end 25 års specialiseret erfaring med digital formidling og online markedsføring.

Vores kompetencer strækker sig over digitale kampagner, SEO, content-produktion, sociale medier og hjemmesider, e-mail-marketing, annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn, retargeting, tracking og analyse.

Vi arbejder både med små lokale ildsjæle, enkeltmandsvirksomheder, mellemstore virksomheder og C20 virksomheder. Vores kunder findes i oplevelsesøkonomi, event, food, restaurant/service, design/interiør, d2c webshops, SaaS-virksomheder, finans og håndværker/industri.

Are You Content?www.areyoucontent.dk[email protected]Tlf. +45 28 60 32 80
StrategiudviklingWebdesignSEM & SEOE-Handel Sociale Medier
Go-To-marketDigitaliseringMarkedsføringsplanKunderejsen
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

VI TÆNKER UD AF BOKSEN OG KENDER VORES KUNDER

Twentyfour blev etableret i 2010. Vi specialiserer os i rådgivning, udvikling, integrationer af forretningskritiske systemer og digitalisering i bred forstand. Vi er 40 skarpe digitale hjerner, der hver dag gør vores bedste for at hjælpe vores kunder godt på vej til en øget digitalisering. Vi identificerer os selv som et innovativt digitalt udviklings- og software bureau, som er specialister i komplekse digitale udfordringer.

Vores kunder vælger os, når de har behov for nytænkning og leveringsdygtighed på tunge tekniske platforme, såvel som i brugervenlige app- & webløsninger.

Vi har desuden erfaring med digitale mobilløsninger til rejse-, turisme- og oplevelsesindustrien, gennem firmaet Triptale, hvor vi bl.a. har internationale kunder som Destination Bornholm, Wonderful Copenhagen og Inside Lisbon. Triptale har igennem årene vundet adskillige awards, og har været omtalt i bl.a Forbes og TechCrunch. Samspillet mellem Triptale og Twentyfour giver mulighed for at levere enestående helstøbte digitale løsninger til kunder inden for rejse-, turisme- og oplevelsesindustrien.

Twentyfourwww.twentyfour.dk[email protected]Tlf. +45 42 41 61 60
StrategiudviklingOnline bookingdesignDesignmanualGrafisk- og VisueldesignDigitalisering
Webdesign & E-HandelCMS (Content Management System) design SalgsstrategiUdarbejdelse af kravsspecifikationer
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

Thinkahead.dk er et konsulentfirma med speciale i turismeudvikling.

Firmaet ejes af Michael Andersen, som har arbejdet i turisme- og rejsebranchen siden 1987, blandt andet som turistchef, produktchef for flere rejseselskaber og som selvstændig.

Jeg har en dybdegående erfaring i udvikling af turismeprodukter, herunder specielt cykelturismeprodukter. I udviklingen lægges der altid vægt på den praktiske tilgang, på at de udviklede produkter reelt møder gæsternes behov og ønsker, og ikke mindst på afsætningen af produkterne – gerne både nationalt og internationalt.

Udover Thinkahead.dk driver jeg også rejseselskabet Danish Biking, som er en af Danmarks få incoming-operatører indenfor cykelturisme. Jeg har desuden grundlagt Danish Bike Hotels og har et bredt internationalt kontaktnetværk indenfor blandt andet cykelturoperatører.

Michael Andersen // ThinkAheadLinkedIn[email protected]Tlf. +45 40 26 40 46
StrategiudviklingSalgsstrategiKunderejsenMarkedsføringsplanStorytelling
Oplevelsesøkonomi og -pakkerEvent- og arrangement udviklingKoncept- og produktudviklingGPS rutekortlægning
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

Further har samlet et erfarent hold, som kan hjælpe dig med at gøre din gode idé til en god forretning. I de seneste år har vi hjulpet dygtige og kreative ildsjæle over hele landet med at udvikle bemærkelsesværdige og prisvindende turistinitiativer.

Vi hjælper med at udvikle, designe, teste, markedsføre, skalere eller digitalisere dine ideer. Når vi rådgiver, tager vi udgangspunkt i de udfordringer, du møder som turistvirksomhed. Vi har udviklet en række udviklingsværktøjer i tæt samarbejde med små og mellemstore turistvirksomheder, som er tilpasset de behov og udfordringer, man møder i erhvervet.

Hos os kan du derfor være sikker på, at vi udvikler på netop dine betingelser.
Når vi ikke selv rådgiver, smager vi egen medicin, og står blandt andet bag et populært vandreevent med vokseværk, som nu gennemføres flere steder i landet.

Lars Noe Lauridsen // Furtherwww.further.dklars[email protected]Tlf. +45 51 90 25 99
StrategiudviklingKommunikationsplanKunderejsenMarkedsføringsplanDesignmanual
Sociale medierSEM (Search Engine Marketing)SEO (Search Engine Optimization)Udarbejdelse af kravsspecifikationer
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

I Nordic Destination arbejder vi i øjenhøjde med de virksomheder, som vi rådgiver og medudvikler til næste niveau. Vi yder rådgivning i forhold til strategi og forretningsmodel og vejleder i etableringen af strategiske netværk i forhold til potentiale og markedsføring. Gennem hele forløbet sikrer vi, at strategien er tilpasset diverse partnere og udviklingsmidler, så aktøren kan vækste i de faser, vi sammen opstiller.

For os handler det om at få de bedste ting til at mødes og indramme det hele i den forretningsmodel som vi udvikler og vækster på baggrund af sammen med dig. Målet er at få gæsten til at føle, at vedkommende bliver inviteret indenfor og får en helt unik oplevelse  – hvad enten det er en lokalproduceret fødevare, en vandretur med en lokal guide eller noget helt tredje. Gæsten skal mærke, se, smage og forstå jeres ydelser og oplevelser på en helt ny måde. En autentisk måde.

Læs mere om vores proces:
Vi går i dialog med jer om jeres nuværende situation samt om jeres ønsker for fremtidig strategi og vækst.

– Vi opstiller sammen mål, som vi kan beskrive i en strategisk plan med opdeling i faser.
– Vi knytter de strategiske faser til faktuelle handlinger og indsatser i jeres udviklingsproces.
– Vi sikrer i en løbende dialog at den strategiske plan matcher ønsker, mål og handlinger.
– Vi er kun et opkald væk og hjælper gerne med alt fra fokus til frustration.

Du kan læse mere om os på www.nordic-destination.com eller på Linkedin.

Nordic Destinationwww.nordic-destination.com[email protected]Tlf. +45 61 65 73 65 
StrategiudviklingEvent- og arrangementsudviklingKoncept- og produktudviklingBæredygtighed
StorytellingKunderejsenFødevare- og overnatningskoncepterOplevelsesdesign og -pakker
VÆKSTPAKKE 1VÆKSTPAKKE 2VÆKSTPAKKE 3

 

 

 

 

INGEN RÅDGIVER FUNDET